opc_loader

Wensenlijst

Bij vragen of opmerkingen stuur gerust een whatsapp  naar 0612276899De bronafbeelding bekijken

Retourneren & Ruilen

Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer! Maar dat kan gebeuren. Lees hieronder hoe je jouw bestelling kan retourneren.

- Meld je retour aan door een mail te sturen aan: info@vivifashion.nl

- Vermeld daarin je naam, ordernummer, product en (niet verplicht) de reden van retour

- Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) naar deze postadres sturen:

Vivi Fashion

Fruitlaan 30

2292BB Wateringen

- U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag van de kleding/schoenen/ accessoires  gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vivifashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Ruilen

Wil je jouw artikel ruilen voor een andere maat? Dat is natuurlijk geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan: info@vivifashion.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en de gewenste maat. Wij leggen deze (indien voorradig) voor jou apart. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres.

Retourvoorwaarden

- Als het product beschadigd, gewassen of gedragen is en er make up of andere vlekken inzitten kunnen wij deze niet terugnemen

- Als de etiketten zijn verwijderd kunnen wij deze niet terugnemen

- Badkleding en accessoires kunnen niet geretourneerd worden

- Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden

 Creditnota

Zodra we jouw retour pakket hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening